Professioneel advies

TrapDirect vindt het geven van een eerlijk en professioneel advies zeer belangrijk. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om tijdens een eerste bezoek duidelijk in kaart te brengen wat uw wensen zijn en u te adviseren met betrekking tot de uitvoering van uw trap. Uiteraard is het advies behalve van uw wensen, ook afhankelijk van de aanwezige situatie en de mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe trap.

Voorbereidende werkzaamheden

TrapDirect geeft u professioneel advies met betrekking tot de uit te voeren werkzaamheden. Ook voor de werken die vooraf aan de plaatsing van de trap uitgevoerd dienen te worden zoals bijvoorbeeld het vergroten of verplaatsen van een trapgat, het verhangen van de cv-ketel of  het verwijderen van kasten en muren, kunnen wij u van dienst zijn.

Houtsoort

De houtsoort waarin de trap zal worden uitgevoerd, is grotendeels bepalend voor de uitstraling van de trap. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en is daardoor juist wel of juist niet geschikt voor een bepaald project. TrapDirect voorziet u van professioneel advies met betrekking tot de mogelijkheden.

Uitvoering

Uiteraard zijn er verschillende trapmodellen mogelijk. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rechte trap, ook wel steektrap genoemd. Ook een trap met een bovenkwart of een onderkwart, of een trap met een dubbelkwart behoort tot de mogelijkheden. Minder vaak voorkomende modellen zijn bijvoorbeeld de S-trap, de scheluw trap, een bordestrap of een trap met ronde bomen.

Open of dicht

TrapDirect voorziet u graag van professioneel advies met betrekking tot de keuze voor een open of gesloten trap. In het 3d ontwerp dat u van ons na inmeting ontvangt, kunnen beide modellen uitgewerkt worden om u te helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze.

IMG_0002