Professionele inmeting

Bij het plaatsen van een nieuwe houten trap is het van belang vooraf een professionele inmeting te doen. Zo bent u verzekerd van een passende en prettig beloopbare trap.

Afspraak ter plaatse

Wanneer u voornemens bent een nieuwe trap te plaatsen, maakt TrapDirect graag een afspraak op locatie. We kunnen dan in overleg met u bepalen waar de trap komt te staan, en hoe deze uitgevoerd zal worden. U kunt kiezen voor een rechte trap of een trap met één of meerdere draaien. In haast elke situatie is een vaste, goed beloopbare trap te plaatsen.

3d Inmeting

Alle trappen die door TrapDirect worden geplaatst, worden door één van onze adviseurs professioneel ingemeten. Hierbij maakt men gebruik van zeer geavanceerde apparatuur, waarbij de ruimte waar de trap geplaatst dient te worden volledig digitaal wordt gemeten. Deze maten worden vervolgens in een ontwerpprogramma ingevoerd en daarna kan de trap ontworpen worden. Aanwezige kozijnen en balken, maar bijvoorbeeld ook afwijkende schuintes in muren of afwijkende hoogtes in verdiepingen kunnen worden meegenomen bij het ontwerpen van de trap.

Trap op maat

Alle trappen worden volgens afspraak professioneel geïnstalleerd door de monteurs van Trap Montage. De professionele inmeting van de trap en het professionele advies dat u van TrapDirect ontvangt, garanderen een prettige lopende trap, precies op maat en passend bij uw wensen en eisen.