Trap Montage

TrapDirect produceert trappen voor verschillende bekende merken. Al deze trappen worden door het ervaren team van trappenstellers van Trap Montage bij u thuis gemonteerd. Het werkgebied van Trap Montage beslaat zowel Nederland als België.

Trap Montage monteert reeds jarenlang alle trappen die geproduceerd worden voor HR Trappen, Basistrappen en Ecotrappen.

Elke situatie uniek

TrapDirect heeft zich toegelegd op het produceren van stukswerk trappen en kiest er bewust voor geen grote series trappen te vervaardigen, maar juist die klant te bedienen die slechts 1 of enkele trappen nodig heeft voor in zijn woning. Dit kan zijn in renovatieprojecten, maar uiteraard worden ook trappen voor nieuwbouwprojecten vervaardigd. De monteurs van Trap Montage zijn gewend aan het werken in reeds in gebruik zijnde woningen. Ook zijn zij gewend steeds een andere situatie te treffen en hier zo efficiënt mogelijk op in te spelen. De trap wordt altijd in losse onderdelen binnen gebracht en ter plaatse in elkaar gezet.

Werkzaamheden

Trap Montage verzorgt in opdracht van TrapDirect het plaatsen van de nieuwe trap of trappen. Ook zullen wij de verder overeengekomen werkzaamheden uitvoeren. Zo kunnen de monteurs ook het zagen van een trapgat in een houten verdiepingsvloer verzorgen. Men zal hierbij de huidige vlizotrap verwijderen en het aanwezige vlizotrapgat dichten door middel van een plaat. Het nieuwe trapgat in de houten verdiepingsvloer wordt door hen geopend en de raveling wordt constructief weer in orde gemaakt. Na het plaatsen van de nieuwe trap zullen dagkanten geplaatst worden en ook het hekwerk op de vide en de muurleuningen kunnen in overleg door de monteurs van Trap Montage worden gemonteerd. Ook het maken van een trapkast, het plaatsen van een kozijn of plaatsing van een wand naast de trap behoren tot de mogelijkheden.