Bouwpakket trappen van Trap-Direct

Bij TrapDirect bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor een bouwpakket trap. De maten van de ruimte waar de trap dient te komen, de verdiepingshoogte en de afmetingen van het trapgat worden door de klant aangeleverd per mail of schets. TrapDirect maakt voor uw bouwpakket trap een duidelijke en volledige offerte die u per mail van ons ontvangt.

Productietekening en 3d

Wanneer u gebruik wenst te maken van onze offerte, wordt met de aangeleverde maten uw trap getekend in het trappenontwerpprogramma. Hieruit volgt een productietekening, met daarbij een plattegrond en een 3d, die ter controle naar de klant wordt verzonden. Het is belangrijk dat de ingevoerde maatgeving goed wordt gecontroleerd. Na akkoord wordt de trap volgens deze maten geproduceerd.

Inmeting door TrapDirect

Wanneer u het moeilijk vindt om zelf voor de juiste maatvoering zorg te dragen, kan TrapDirect uw bouwpakket trap ook ter plaatse in komen meten. Zo is TrapDirect verantwoordelijk voor de maatvoering, en worden de juiste afmetingen direct doorgegeven aan de productie. Tijdens de afspraak bij u thuis wordt uitgebreid de tijd genomen om uw wensen te bespreken en u te adviseren met betrekking tot de beste oplossing voor de nieuwe trap. 

Afhalen of leveren?

De bestelde bouwpakket trap  kan in losse onderdelen worden afgehaald in onze fabriek te Waalwijk. Het is ook mogelijk dat TrapDirect de onderdelen voor u aanbiedt aan een lokale transporteur voor levering.  Deze worden dan per vrachtwagen thuis geleverd.

  Offerte aanvragen

  Vul uw gegevens in.  Gewenst materiaal trap (meerdere keuzes mogelijk)

  Gewenst materiaal treden

  Open of dichte uitvoering (meerdere keuzes mogelijk)

  Behandeling

  Schroefpakket (alleen nodig indien u de trap zelf plaatst)

  Hekwerk op de trap (plaats in het bovenaanzicht een X waar u dit wenst)

  Hekwerk vide


  Maatvoering bouwpakket


  (bestanden ".jpg .pdf .png .dxf .jpeg" tot max 15MB)

  Levering / afhalen  Ik ga akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.

  Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect.