Deze luxe eiken trappen werden uitgevoerd in opdracht van een lokale aannemer welke vooral in het luxe particuliere segment werkt. TrapDirect is zijn vaste trappenmaker, dus ook voor de nieuwe trappen in deze villa vroeg men ons om samen met de klant een moderne design trap te ontwerpen.

Omdat het project een nieuwbouwwoning betrof, kon TrapDirect reeds in een vroeg stadium adviseren met betrekking tot de nieuwe trappen. Ook de architect was bij het gehele proces betrokken. Specifieke wensen van de architect en de klant waren het toepassen van bordessen, Z design trapbomen en een hekwerk in de vorm van een houten wand met verlichting. Qua houtsoort was het vanaf het begin van het project duidelijk dat de beide gesloten trappen in eiken zouden worden uitgevoerd. In onze showroom werd door de klant een mooie tint Monocoat Olie uitgekozen waarvan we een sample maakte. Met deze sample heeft men vervolgens bij een vloerenzaak een mooi bijpassende eiken vloer uitgekozen.

Op de in overleg overeengekomen datum heeft het trapmontage team van TrapDirect beide Z-trappen in de nieuwe woning geïnstalleerd. Dit werd zo laat mogelijk in het bouwproces gedaan om zo te voorkomen dat er tijdens de bouw beschadigingen aan de nieuwe houten trappen zouden ontstaan. Ook de stalen muurleuningen werden door TrapDirect geleverd en gemonteerd en zij zorgen voor een mooie verbinding tussen de nieuwe trappen en de stalen deuren die toegang geven tot de keuken en woonkamer.

De houten wand die als hekwerk dient en een moderne hedendaagse tegenhanger vormt van het klassieke ronde trappenhuis zoals in hoge oude panden soms nog zichtbaar, werd door de timmerman van de aannemer gerealiseerd. De verlichting in deze wand geeft de trap extra cachet!

Groot compliment; de klant was zo tevreden met de samenwerking en het eindresultaat dat we ook een prachtige nieuwe trap mochten verwezenlijken in zijn bedrijfspand!

Beoordeling klant na afronding project:

Betrouwbaar, Vakmanschap en innovatief bedrijf

Trapdirect heeft al zijn afspraken nagekomen. Heeft een 100% goede kwaliteit geleverd. Het klopte op alle fronten, 1. Goed advies 2. Perfecte uitvoering 3. Goede nazorg. Kortom een betrouwbaar vakbedrijf, een voorbeeld voor veel bedrijven.

Jan, Kaatsheuvel