Bij Trap Direct begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom bieden wij maatwerk spiltrappen oftewel draaitrappen aan die perfect passen bij jouw interieur en wensen. Onze trappen worden volledig op maat gemaakt en het gehele proces wordt door ons verzorgd, vanaf het eerste contact tot de laatste afwerking. In deze gids ontdek je alles over onze spiltrappen en draaitrappen, en hoe wij jouw trapdromen werkelijkheid kunnen maken.

Het Gehele Proces in Jouw Handen

Bij Trap Direct geloven we in een naadloze en zorgeloze ervaring voor onze klanten. Ons proces is stapsgewijs en transparant, beginnend met het aanvragen van een prijsindicatie. Met slechts enkele gegevens kunnen wij een nauwkeurige schatting maken van de kosten voor jouw maatwerk trap. Vervolgens plannen we een bezoek op locatie in om de ruimte en de mogelijkheden te bekijken.

Na het locatiebezoek ontvang je per e-mail een gedetailleerde offerte, inclusief een 3D-tekening van jouw toekomstige spiltrap of draaitrap. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe de trap eruit zal zien in jouw ruimte. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met de planning, inkoop van hoogwaardige materialen, productie van de trap en uiteindelijk de vakkundige plaatsing. Het proces wordt afgerond met oog voor detail bij de afwerking.

Kenmerken van Onze Spiltrappen en Draaitrappen

Onze spiltrappen en draaitrappen zijn meer dan alleen functioneel; ze zijn ook een pronkstuk in jouw huis. Enkele kenmerken van onze trappen zijn:

  • Breed Assortiment aan Houtsoorten: Wij bieden een breed scala aan houten trappen, waaronder Rubberwood, Bamboe, Eiken en Grenen. Zo kun je de perfecte houtsoort kiezen die aansluit bij jouw stijl en smaak.
  • Volledig Op Maat Gemaakt: Elke trap die wij maken, is volledig op maat gemaakt. Hierdoor ben je verzekerd van een trap die perfect past bij de afmetingen en stijl van jouw ruimte.
  • Ruime Ervaring: Met meer dan drie decennia ervaring in trappenbouw, kunnen wij met trots zeggen dat wij ware experts zijn in ons vakgebied.
  • 10 Jaar Garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en bieden daarom 10 jaar garantie op al onze trappen.
  • Trapgat in Beton of Hout: Indien gewenst kunnen wij ook een trapgat voor je creëren, zowel in beton als in hout. Zo nemen wij nog meer werk uit handen.
  • Duurzaamheid: Wij denken niet alleen aan het design, maar ook aan de planeet. Onze trappen worden vervaardigd met FSC-gecertificeerd hout en bamboe. Bovendien werken wij volledig emissieloos, met onze energie afkomstig van zelf opgewekte elektriciteit of groene stroom.
  • Snelle Levering: Wij begrijpen dat je niet wilt wachten en daarom streven wij naar een snelle levering van jouw maatwerk trap.

Vraag Nu Jouw Prijsindicatie Aan

Ben je enthousiast geworden over onze spiltrappen en draaitrappen? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een prijsindicatie aan. Wij staan klaar om jouw trapdromen werkelijkheid te maken. Kies voor vakmanschap, kwaliteit en een trap die perfect past bij jouw stijl. Neem de eerste stap en ontdek de mogelijkheden bij Trap Direct.

Gerealiseerde spil- en draaitrappen