Verwijderen oude trap

Voorafgaand aan de plaatsing van de nieuwe trap, dient het verwijderen van de oude trap plaats te vinden. Hierin zijn verschillende situaties denkbaar.
Wanneer u een nieuwe verdiepingstrap of zoldertrap wenst te plaatsen omdat de huidige trap aan vervanging toe is, zal eerst de reeds aanwezige oude trap verwijderd dienen worden. Deze kan van staal zijn, met houten treden, of in zijn geheel van hout en daarbij eventueel bekleed met vloerbedekking.

Verwijderen vlizotrap

Het is ook mogelijk dat u een nieuwe vaste trap naar de zolder wenst te plaatsen. De huidige vlizotrap dient dan verwijderd te worden, het oude vlizotrapgat dient dichtgemaakt te worden en vaak dient er een nieuw trapgat te worden gecreëerd boven de verdiepingstrap.

Zelf doen of laten doen?

U kunt ervoor kiezen de huidige trap zelf te verwijderen, maar dit kan ook door TrapDirect worden opgenomen in de offerte. Ook de afvoer van de verwijderde oude trap kunnen wij regelen.

In 1 dag geregeld

Het verwijderen van de bestaande trap wordt door het Trap Montage team uitgevoerd op dezelfde dag als dat de nieuwe trap wordt geplaatst. Zo kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw trap.