Trappen adviseur

Na een bezoek ter plaatse van een TrapDirect adviseur, ontvangt u van hem een offerte met daarbij een 3d ontwerp van de gemeten trap of trappen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de uiteindelijke trap, waarbij behalve de trap ook de aanwezige wanden en eventuele ramen staan ingetekend. De offerte is overzichtelijk opgesteld, waarbij alle onderdelen van de trap apart staan vermeld.

Meerdere trappen

Wanneer meerdere trappen boven elkaar geplaatst dienen te worden, kunt u duidelijk in het 3d voorbeeld zien hoe de trappen ten opzichte van elkaar staan. Ook wordt duidelijk weergegeven hoe de hekwerken op de trapbomen en de vide in elkaar over lopen en waar hulpspillen zullen worden geplaatst.

Bovenaanzicht

Wanneer u zelf het trapgat voor de te plaatsen trap wenst te maken, kunt u behalve de offerte met het 3d ontwerp, uiteraard ook een tekening van het bovenaanzicht van de trap per mail ontvangen. Uw adviseur kan u informeren met betrekking tot de maten van het nieuwe trapgat. Omdat hij bij u op locatie is geweest, kan hij ook adviseren met betrekking tot vooraf uit te voeren werken, zoals het verplaatsen van de cv ketel, verwijderen van plafonds en eventueel wanden enzovoorts.

Bestellen

Zijn de offerte en het 3d ontwerp naar wens dan wordt de trap door TrapDirect vervaardigd. Op de afgesproken leverdatum zullen de monteurs van Trap Montage de nieuwe trap komen installeren. De trap wordt in losse onderdelen naar binnen gebracht en op de juiste verdieping in elkaar gezet, gemonteerd en bevestigd.